WhatsAppin asentaminen Android-puhelimeen 23


 

WhatsApp on erittäin suosittu viestittely sovellus, joka toimii kaikilla suosituimmilla älypuhelimien käyttöjärjestelmillä, kuten Androidilla, iPhonella ja Windows Phonella. WhatsAppilla voit lähettää viestejä, kuvia, ääniviestejä ja videoita maksutta ystävien kesken. WhatsAppin lataaminen ja asentaminen Android-puhelimeen on helppoa. Alla käymme vaiheittain läpi WhatsAppin asentamisen Android-puhelimeen. WhatsAppin asentaminen tapahtuu samalla tavalla Huawein, Samsungin, Sonyn, OnePlussan, Doron ja muiden valmistajien puhelimeen.

Asenna WhatsApp Play Kaupasta

Aloita WhatsAppin asentaminen avaamalla puhelimestasi Play Kauppa. Löydät Play Kaupan kuvakkeen (kuva alla) puhelimesi aloitusnäytöltä tai sovellusvalikosta.

Google Play -sovelluskauppa

Jos Play kauppa pyytää kirjautumaan Google-tilille, etkä ole aiemmin kirjautunut puhelimella Google-tilille tai luonut Google-tiliä ollenkaan, katso ohjeet Google-tilin luomiseen tästä.

Paina Play Kaupan ylälaidassa olevaa hakukenttää ja kirjoita hakusanaksi WhatsApp. Kauppa ehdottaa hakutuloksia hakukentän alle. Paina WhatsApp Messenger (kuvassa ylimpänä).

WhatsAppin lataaminen

Näet nyt WhatsAppin tiedot. Paina Asenna-painiketta. Jos WhatsApp pyytää oikeuksia esimerkiksi mikrofonin käyttöön, salli oikeudet. Sovelluksen latautumisessa menee hetki, nettiyhteyden nopeudesta ja laitteesta riippuen.

WhatsApp asennettu

Avaa WhatsApp

Kun WhatsAppin asennus on valmis, paina Avaa.

Kun WhatsApp aukeaa, näet Tervetuloa WhatsAppiin-otsikon. Paina Hyväksy ja jatka.

Tervetuloa WhatsAppiin

Seuraavaksi sinun on vahvistettava puhelinnumerosi. Syötä puhelinnumerosi ja odota että WhatsApp tunnistaa tekstiviestinä saamasi vahvistuskoodin. Jos viestiä ei tunnisteta automaattisesti, syötä tekstiviestinä saamasi koodi sovellukseen ja paina Seuraava.

Vahvista puhelinnumerosi WhatsApp

Jos sinulla on aiemmin ollut samassa tai eri puhelimessa asennettuna WhatsApp, viestien varmuuskopiointi Google Driveen on kytketty päälle ja olet nyt kirjautunut samalle Google-tilille kuin aiemmin, WhatsApp ilmoittaa löytyneestä varmuuskopioista. Tässä tapauksessa voit palauttaa vanhat viestit, kuvat ja videot painamalla Palauta.

Jos et ole aiemmin varmuuskopioinut viestejä, etkä saa ilmoitusta löytyneestä varmuuskopiosta, voit hypätä ohjeen kohtaan Aloita WhatsAppin käyttö. Jos olet ottamassa uutta puhelinta käyttöön ja haluat siirtää viestit vanhasta puhelimesta uuteen, katso ohjeemme WhatsApp-viestien siirtäminen vanhasta puhelimesta uuteen.

WhatsApp varmuuskopion palautus

Viestit latautuvat nopeasti ja WhatsApp ilmoittaa kun palautus on valmis. Oletuksena kuvat ja videot latautuvat ainoastaan Wi-Fi-yhteydellä, mutta voit palauttaa mediat myös puhelimen mobiilidatayhteydellä painamalla Palauta nyt. Paina vielä Seuraava.

WhatsApp viestien palautus valmis  Varmuuskopio palautettu WhatsApp

 

 

Aloita WhatsAppin käyttö

WhatsApp kysyy vielä nimeäsi ja profiilikuvaa. Syötä nämä tiedot ja voit aloittaa WhatsAppin käytön. Jos palautit aiemmin vanhan varmuuskopion, kuvat ja videot latautuvat taustalla ja näkyvät keskusteluissa sitä mukaa kun ne latautuvat.

Medioiden palautus WhatsApp

Kiitos että luit ohjeemme ”WhatsAppin asentaminen Android-puhelimeen”. Jätä mielipiteesi ja kysymyksesi ohjeen alle kommentti-kenttään. Lue lisää ohjeita ja oppaita tästä

 

5 1 ääni
Arvio käyttöohjeesta

Kysyttävää tai kommentoitavaa?

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kysymyksiä. Voit jättää kysymyksesi ja kommenttisi artikkelista alle.

guest

23 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Marjut Lehtola

Viestit näkyy mutta pikanäppäintä ei ole näytöllä miten saan sen takaisin

Tapio K

Miten kaksivaiheisessa tunnistautumisessa asennettu whatsapp voidaan asentaa, kun s-posti ei ole käytössä?

Tapio Liikamaa

Yritin asentaa whatsappia uuteen puhelimeen. Tekstiviestin syötön jälkeen sieltä lähetetään s-postiin lisäkommentti. Tämä postin käyttö on loppunut, joten en pääse asiassa eteenpäin. Onko ainoa keino vaihtaa numeroa? Tai oottaa 45 päivää, jotta rekisteri nollauttuu?

trackback

[…] Poikkeusoloista huolimatta Kajaanin Työvoimayhdistys Ry:n toiminta jatkuu. Ruokala Eineksen kotipakettimyynnin ja EU-ruokajaon lisäksi sekä Löydetyt Miehet että Painonhallintaryhmämme toimivat tällä hetkellä WhatsAppin välityksellä. Jos tahdot itsesi lisättävän näihin ryhmiin, ota yhteyttä toimintakoordinaattori Tanja Golubiin (Puhelin: 044 314 0098, sähköposti: tanja.golub@ktyry.fi) Jos sinulla ei ole WhatsAppia puhelimessasi, ohjeet sen asentamisesta Android-puhelimeen löytyy tästä linkistä. […]

Mirkku

Hei, vahingossa menin poistamaan Whatsapin Huaway-kännykästä, mutta sain se palautettua, ennen sitä latasin uuden Whatsapin ja se on Whatsapin from Facebook. Nyt minulla näkyy siis 2 Whatsappi kännykässä ja näyttäisi siltä, että yhteydet ja tiedot ovat molemmissa. Nyt kuitenkaan en pysty vastaanottamaan videpuheluita… viesti tulee, että pitäisi tehdä jotain…siis asentaa jotain?? Mitähän minun pitäisi tehdä?

Tätta

Olen syöttänyt puh.numeroni mutta whatsappilta ei tule viestiä. Miten edtä?

Sami Hänninen

Puhelimessa on 2 SIM korttia, työ ja oma.
Haluaisin molemmille numeroilla wattsapin, miten toimin?

Sampo Ahola

Etsin tietoa miten saan puhelimeeni 2 eri Whatsapp -sovellusta. Puhelimessani Samsung J5 on kaksi sim-korttia ja kumpaankin tarvitaan oma messenger-sovellus.

Riikka

Ohjelmistopäivityksen jälkeen ystäväni profiilikuva katosi whattsapista. Yhteystiedoissa hänen kuvansa on, mutta en saa sitä kopioitua whattsappiin. Puhelin on Samsung.

Markku

Moi
Lähetin videon pätkän tutulle. Nyt sain kuitenkin viestin henkilöltä joka on nähnyt videon vaikka en sitä ole hänelle lähettänyt. Kuinka voin varmistaa että muut eivät näe tiedostojani?

Rainer Vilen

Ei löytynyt 6.4.2018 jälkeen viestit?

Heli

Kiitos ohje oli selkeä ja tällä onnistui hyvin.

Anita Rinne

Miten saan Huawei Mediabad t3 10:n whatsapp käyttöön? Saako ollenkaan.

Viitanen Marjatta

Sössin whatsapp kuvakkeen näytöstä enkä saa sitä takaisin miten se onnistuu . Olen yrittänyt asetuksien ja vaikka minkä kautta ei vain onnistu ????

Leena Talvitie

Hei. Minulla nyt tuo sama ongelma, että Whats kuvake häipyi puhelimeni näytöltä. Saitko aikoinaan siihen tietoa, miten se palautetaan ja voisitko neuvoa nyt minua ? Terv Leena

Pulmu Wähäaho

Haluaisin WhatsAppini takasi

Outi Kimari

Yritän muodostaa WhatsApp-yhteystietoihini ryhmää. Sen kokoaminen yksittäisistä osoitteista onnistuu, mutta en saa ryhmää tallennetuksi/näkyviin. Mitä pitää tehdä? Huomasin myös, ettei aiemmin toisen tekemän ryhmän nimeä näy yhteystietolistallani. Neuvotko, kiitos. Puhelimeni on Samsung Galaxy J5.

jussi tervaoja

pitääkö antaa luottokortin nro jos ostaa kaupasta ilmaisia palveluja?