Puhelu hälyttää liian vähän aikaa? Näin voit pidentää hälytysaikaa


Hälyttääkö puhelimesi vain hetken aikaa ennen kuin puhelu katkeaa tai ohjautuu vastaajaan? Jos puhelu katkeaa liian aikaisin, voi se olla rasittava ongelma ja aiheuttaa turhia takaisin soittoja. Jos et ehdi vastaamaan puheluun ennen kuin se katkeaa, voit pidentää puhelun hälytysaikaa helposti suoraan puhelimesta ja varmistaa että ehdit vastata tärkeisiin puheluihin ilman turhia katkoksia ja takaisin soittoja.


Katso myös myyt hyödylliset ohjeet: Android ohjeetiPhone ohjeet.


Tässä artikkelissa käymme läpi, miten voit säätää puhelimesi hälytysaikaa, jotta saat tarpeeksi aikaa vastata puheluihin ilman turhaa stressiä. Hälytysajan muuttaminen tapahtuu samalla tavalla kaikilla puhelimilla ja käyttöjärjestelmillä, mutta vaihtelee hieman eri operaattoreiden välillä.

Yksinkertaisin tapa muuttaa hälytysaikaa on käyttää soittokoodia. Koodi syötetään puhelimen puhelin-sovellukseen, eli sinne mihin syötät puhelinnumeron kun soitat numeroon, joka ei ole yhteystiedoissasi.
Puhelimeen syötettävä soittokoodi koostuu soitonsiirtopalvelun numerosta, vastaajan numerosta ja valitusta aikarajasta jolloin puhelu siirtyy vastaajaan. Vastaajan numero vaihtelee operaattorista riippuen.
Koodi on muotoa **(soitonsiirtopalvelun numero)*(vastaajan numero)**(sekunnit)#

Esimerkiksi jos sinulla on Telian liittymä, ja haluat ohjata saapuvat puhelut 10 sekunnin jälkeen vastaajaan, soita numeroon: **61*0423330333**10#. Jos taas haluat kasvattaa hälytysaikaa suurimpaan mahdolliseen, eli 30 sekuntiin, näppäile **61*0423330333**30# ja paina soita. Huomaa että valitsemasi hälytysajan on oltava viidellä jaollinen ja korkeintaan 30 ja vähintään 5, eli joko 5, 10 15, 20, 25 tai 30.
Jos haluat, voit ohjata puhelut myös johonkin muuhun kuin vastaajan numeroon. Voit korvata soittokoodin vastaajan numeron haluamallasi numerolla.

Hälytysajan pidentäminen eri operaattoreiden liittymillä

Alla on listattuna operaattoreittain esimerkkejä soittokoodeista, joilla voit muuttaa puhelun hälytysaikaa:

Telia puhelun hälytysajan muuttaminen

Soittamalla alla oleviin numeroihin, voit ohjata Telian liittymäsi vastaamattomat puhelut vastaajaan valitsemasi ajan jälkeen:

  • **61*0423330333**10# (hälytysaika 1o sekuntia)
  • **61*0423330333**15# (hälytysaika 15 sekuntia)
  • **61*0423330333**30# (hälytysaika 1o sekuntia)

Elisa ja Saunalahti puhelun hälytysajan muuttaminen

Soittamalla alla oleviin numeroihin, voit ohjata Elisan liittymäsi vastaamattomat puhelut vastaajaan valitsemasi ajan jälkeen:

  • **61*777**10# (hälytysaika 1o sekuntia)
  • **61*777**15# (hälytysaika 15 sekuntia)
  • **61*777**30# (hälytysaika 1o sekuntia)

Dna ja Moi puhelun hälytysajan muuttaminen

Dnan ja Moin liittymillä saat vastaajan numeron vastaajapalvelun kytkennän yhteydessä. Korvaa alla olevissa koodeissa oleva vastaajanumero 1234 omalla vastaajan numerolla.

  • **61*1234**10# (hälytysaika 1o sekuntia)
  • **61*1234**15# (hälytysaika 15 sekuntia)
  • **61*1234**30# (hälytysaika 1o sekuntia)

Kävimme läpi eri operaattoreiden liittymillä tarvittavat soittokoodit, joiden avulla voit mukauttaa puhelusi hälytysaikaa omien tarpeidesi mukaisesti. Huomaa, että nämä koodit saattavat muuttua ajan myötä, joten on aina hyvä tarkistaa operaattorin virallisilta verkkosivuilta ajantasaiset tiedot.

Kiitos että luit ohjeemme Puhelu hälyttää liian vähän aikaa? Näin voit pidentää hälytysaikaa. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset apua oman puhelimesi asetusten säätämisessä, suosittelemme ottamaan yhteyttä omaan operaattoriisi, joka voi tarjota lisätietoja ja ohjeita. Voit myös jättää kommentin ja kysyä lisätietoa tai jättää palautetta.

5 1 ääni
Arvio käyttöohjeesta

Kysyttävää tai kommentoitavaa?

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kysymyksiä. Voit jättää kysymyksesi ja kommenttisi artikkelista alle.

guest

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit