Näin katsot Netflixiä ilman verkkoyhteyttä Android-laitteella


Ohje Netflix elokuvien ja sarjojen lataamiseen ja katseluun ilman nettiyhteyttä offline-tilassa.

Oletko joskus ollut esimerkiksi junassa ja yrittänyt katsoa Netflixiä, mutta kuva pätkii heikon nettiyhteyden vuoksi? Onneksi Netflix-sarjat ja elokuvat on mahdollista ladata valmiiksi Android-puhelimen tai tabletin muistiin, jolloin kuva pyörii sulavasti myös kokonaan ilman internet-yhteyttä.

Ominaisuudesta on hyötyä myös silloin, kun mobiililiittymässä on datarajoitus tai haluat lempisarjasi mukaan ulkomaille. Voit ladata sarjat valmiiksi laitteelle kodin kiinteähintaisella yhteydellä.

Netflix-sovelluksen käyttö on varmasti entuudestaan tuttua, mutta jos et ole käyttänyt Netflixiä aiemmin, voit ladata Netflix-sovelluksen Android-puhelimeen tai tablettiin Google Play Kaupasta.

Netflix-elokuvien ja sarjojen lataaminen

Kaikessa yksinkertaisuudessaan, voit ladata haluamasi ohjelman tai elokuvan painamalla Netflixissä kyseisen ohjelman kohdalla olevaa lataus-painiketta (nuoli alaspäin).

Netflix sarjojen lataaminen

Oletuksena ohjelmat latautuvat vain Wifi-yhteydellä, mutta voit halutessasi kytkeä latauksen päälle myös mobiilidatayhteydellä painamalla Latausasetukset ja poistamalla valinnan kohdasta Vain Wi-Fi. Jos puhelin- tai mobiililaajakaistaliittymässä on rajattu datan määrä, kannattaa ohjelmat ladata oletusasetuksilla, eli pelkästään Wi-Fi-yhteydellä.

Asetuksista voit valita esimerkiksi myös poistetaanko katsotut jaksot automaattisesti, säätää latausten kuvanlaatua ja valita tallennetaanko lataukset laitteen muistiin vai muistikortille.

Netflix sarjojen lataaminen 2  Netflix sarjojen ja elokuvien lataaminen mobiilidatayhteydellä

Lataus alkaa ja voit seurata latauksen etenemistä sarjan tai elokuvan oikealla puolella olevasta lataus-ikonista. Kun lataus on valmis, ikoni muuttuu puhelin-kuvakkeeksi.

Netflix sarjan lataus offline-tilaa varten  Netflix lataus valmis

Jatkossa löydät kaikki ladatut sarjat ja elokuvat painamalla sovelluksen alalaidasta Lataukset. Lataukset on lajiteltu ohjelmittain. Valitsemalla sarjan, näet kaikki sarjan offline-tilaan ladatut jaksot.

Netflix ladatut sarjat ja elokuvat  Netflix ladatut jaksot

Voit poistaa latauksia painamalla pitkään ladatun ohjelman päältä, valitsemalla poistettavat jaksot ja painamalla roskakori-kuvaketta.

Netflix ladatun ohjelman poistaminen

Hienoa! Nyt voit ladata kaikki suosikki elokuvasi ja tv-sarjasi valmiiksi laitteellesi. Voit huoletta sammuttaa nettiyhteyden reissussa ja katsoa ohjelmat pätkimättä ja ilman pelkoa isoista laskuista.

Kiitos että luit ohjeemme ”Näin katsot Netflixiä ilman verkkoyhteyttä Android-laitteella”. Muista jättää kommenttisi ja palautteesi ohjeesta kommentti-kenttään.

0 0 ääntä
Arvio käyttöohjeesta

Kysyttävää tai kommentoitavaa?

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kysymyksiä. Voit jättää kysymyksesi ja kommenttisi artikkelista alle.

guest

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit