Näin piilotat WhatsApp-kuvat puhelimen galleriasta


Puhelimen galleria on täynnä kuvia WhatsAppin eri ryhmäkeskusteluista? Kaverit lähettelevät noloja kuvia, joiden et halua näkyvän puhelimen galleriassa?

Onneksi WhatsAppin uudessa versiossa on ominaisuus, joka mahdollistaa kuvien piilottaminen puhelimen Galleriasta. Tässä ohjeessa kerromme, miten voit valita näkyvätkö WhatsAppin kuvat galleriassa.

Tällä hetkellä kaikkien keskusteluiden kuvia ei voi valitettavasti piilottaa kerralla, vaan asetus on valittava jokaisen keskustelun kohdalla erikseen. Asetus myös vaikuttaa ainoastaan tuleviin kuviin ja videoihin ja vanhat jo aiemmin galleriaan päätyneet kuvat säilyvät edelleen galleriassa.

HUOM! Tämän jutun kirjoitushetkellä ominaisuus on saatavilla ainoastaan WhatsApp Beta, eli testausohjelmaan kuuluville. Katso alta ohjeet videoiden ja kuvien piilottamiseen. Jos et löydä sovelluksestasi kohtaa Median näkyvyysvoit liittyä WhatsAppin testausohjelmaan tästä. Kun olet liittynyt testausohjelmaan, voit päivittää WhatsApp-sovelluksen Play Kaupassa, jonka jälkeen ominaisuus löytyy sovelluksestasi. Ominaisuus on tulossa myöhemmin myös WhatsAppin yleiseen versioon.

WhatsApp kuvien piilottaminen puhelimen galleriasta

Näin piilotat nolot ja häiritsevät WhatsApp kuvat:

  1. Avaa WhatsApp
  2. Avaa keskustelu, johon lähetetyt kuvat haluat piilottaa
  3. Valitse oikean ylälaidan valikosta (kolme pistettä) Ryhmän tiedot
  4. Paina Median näkyvyys
  5. WhatsApp kysyy: ”Haluatko nähdä tämän keskustelun äskettäin ladatut mediat puhelimesi galleriassa?”. Valitse vaihtoehdoista Ei ja paina OK

WhatsApp kuvien piilottaminen

Tästä eteenpäin ryhmään lähetetyt kuvat tai videot ei näy puhelimen galleriassa.

Kiitos että luit ohjeemme ”Näin piilotat WhatsApp-kuvat puhelimen galleriasta”. Jätä mielipiteesi ja kysymyksesi kommenttikenttään. Lue lisää hyödyllisiä ohjeita ja oppaita tästä

0 0 ääntä
Arvio käyttöohjeesta

Kysyttävää tai kommentoitavaa?

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kysymyksiä. Voit jättää kysymyksesi ja kommenttisi artikkelista alle.

guest

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit