Näin kytket Android-puhelimen USB-vianetsinnän päälle


USB-Debugging eli USB-vianetsintä on toiminto, joka yksinkertaistettuna mahdollistaa monien lisälaitteiden liittämisen ja toiminnan puhelimen USB- eli latausliitännän kautta. Yhtenä esimerkkinä DJI kuvauskoptereiden kauko-ohjain ei toimi, jos USB-vianetsintä ei ole päällä. USB-vianetsintä asetus on piilotettu Android-puhelimissa kehittäjäasetusten alle. Päästäksesi käsiksi asetukseen, on puhelimen kehittäjäasetukset (Developer Options) kytkettävä päälle.

Näin kytket kehittäjäasetukset päälle

Kehittäjäasetukset kytketään päälle puhelimen asetuksista.

Avaa aluksi asetukset ja sen jälkeen Tietoja puhelimesta.

Android-asetukset

Paina Ohjelmistoversion numero kohtaa seitsemän kertaa. Viiden kerran jälkeen näet kehoituksen painaa vielä kaksi kertaa.

Android tietoja puhelimesta Android kehittäjäasetukset päälle

Jos puhelimessa on suojakuvio, salasana tai muu näytön lukitus päällä, sinua pyydetään vielä vahvistamaan kehittäjäasetusten kytkentä. Tämän jälkeen puhelin on kehittäjä-tilassa. Näet nyt asetuksissa uuden vaihtoehdon, Kehittäjäasetukset. Avaa kehittäjäasetukset.

Android Developer options turned on

USB-vianetsinnän kytkeminen päälle

Nyt kun kehittäjäasetukset on käytössä, viimeinen askel on kytkeä USB-vianetsintä päälle. Selaa valikkoa alaspäin ja paina liukukytkintä USB-vianetsinnän kohdalta.

Android kehittäjäasetukset

Vahvista vielä, että haluat ottaa vianetsinnän käyttöön painamalla OK.

USB-vianetsintä (USB Debugging päälle Android

Olet nyt kytkenyt kehittäjäasetukset ja USB-vianetsinnän käyttöön. Jos haluat jatkossa ottaa kehittäjäasetukset pois käytöstä, riittää kun painat liukukytkintä Kehittäjäasetuksissa kohdassa Käytössä.

Kehittäjäasetukset Android

Kiitos kun luit ohjeemme ”Näin kytket Android-puhelimen USB-vianetsinnän päälle”. Jätäthän palautteesi ohjeesta kommentti-kenttään.

0 0 ääntä
Arvio käyttöohjeesta

Kysyttävää tai kommentoitavaa?

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kysymyksiä. Voit jättää kysymyksesi ja kommenttisi artikkelista alle.

guest

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit