Näin tarkistat Google Mapsin tallentaman sijaintihistoriasi 1


MAINOKSET


Jos omistat Android-puhelimen, mitä todennäköisimmin Google Maps-sovellus tallentaa kaikki liikkeesi ja vierailemasi paikat kartalle. Monessa tilanteessa sijaintihistoriasta on hyötyä. Kartalle tallentuu esimerkiksi kaikki samassa paikassa otetut valokuvat. Toisaalta ajatus siitä, että jokainen askel tallentuu Googlen tietoon, voi tuntua pelottavalta. Voit näppärästi tarkistaa puhelimestasi oman sijaintihistoriasi.

Lue myös: Näin otat sijainnin pois käytöstä Android-puhelimella.

MAINOS

Sijaintihistoria Google Mapsissa

Sijaintihistoria löytyy Android-puhelimissa Google Maps-sovelluksesta, eli avaa aluksi Google Maps. Avaa valikko sovelluksen vasemmasta ylälaidasta ja valitse valikosta Aikajanasi.

Google Maps Android  Google Maps aikajana 

Näet nyt meneillään olevan päivän liikkeesi kartalla. Pyyhkäisemällä sovelluksen alalaidasta ylöspäin, näet tarkemman aikajanan kellonaikoineen. Näet aikajanalla myös kaikki ottamasi valokuvat. Voit tarvittaessa korjata, lisätä tai poistaa paikkoja, joissa olet vieraillut.

Google Maps sijaintihistoria Google Maps sijantihistoria kartalla

MAINOS

Painamalla sovelluksen yläreunan kalenteri-painiketta, voit vaihtaa päivää, jonka sijaintihistoriaa haluat tarkastella. Jos haluat vaihtaa kuukautta, pyyhkäise kalenterissa oikealle tai vasemmalle.

Google Maps sijaintihistorian selaaminen

Nyt voit aina tarkistaa mikä oli se hyvä ravintola, jossa kävit aiemmin tai miten pitkä tekemäsi kävelylenkki oli.

Kiitos että luit ohjeemme ”Näin tarkistat Google Mapsin tallentaman sijaintihistoriasi”. Toivottavasti ohjeesta on apua. Voit jättää palautetta ja mielipiteesi kommentti-kenttään.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ajatus aiheesta “Näin tarkistat Google Mapsin tallentaman sijaintihistoriasi