Samsung Galaxy A33 5G käyttöohje suomeksi 15


Suomenkielinen käyttöohje Samsung Galaxy A33 5G-älypuhelimelle (SM-A336B/DSN).

Samsung Galaxy A33 5G on tehokas ja näyttävä älypuhelin hyvillä ominaisuuksilla. Galaxy A33 5G:ssä on tarkka 6,4” 90 Hz FHD+ Super AMOLED Infinity-U -näyttö, 48+8+5+2 Mpix neloistakakamera ja iso 5000mAh akku.

Jos olet ostanut uuden Samsung Galaxy A33 5G:n, kattava suomenkielinen käyttöohje voi tulla tarpeeseen.
Voit selata alta Samsung Galaxy A33 5G käyttöohjetta suomeksi.

Samsung Galaxy A33 5G käyttöohje
4.3 6 ääntä
Arvio käyttöohjeesta

Onko sinulla kysyttävää?

Jos et löytänyt käyttöohjeesta vastausta liittyvään kysymykseesi tai ratkaisua ongelmaasi, voit jättää kysymyksen alle ja antaa muiden :n käyttäjien auttaa sinua. Voit myös auttaa muita vastaamalla muiden jättämiin kysymyksiin.

guest

15 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Marja Leitsaro

Minulla on Samsung Galaxy A33 5G Miten sammutan paljon dataa vievät ohjelmat
Kiitos

Joonas / ylläpito

Hei,
löydät käynnissä olevat sovellukset painamalla näytön vasemmassa alalaidassa olevaa näppäintä (pystyviivat vierekkäin). Voit vaihtaa sovellusta pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle. Voit sulkea sovelluksen pyyhkäisemällä ylöspäin. Jos olet muuttanut navigointivalikon asetuksia, äskettäiset sovellukset painike voi sijaita myös puhelimen oikeassa alalaidassa. Jos valikko on piilotettu kokonaan ja käytössä on eleohjaus, äskettäiset sovellukset saa auki pyyhkäisemällä aivan näytön äärivasemmalle.

Pirjo Kallio

tekstiviestin lähetys ryhmäviestinä ei näy lähettäjällä. Vastaaottajat saavat siis viestini, mutta lähetetyt viestit eivät näy viesteissä.

seija

Mistä pääsen vaihtamaan SIM-kortin tunnusluvun?

Heikki

En saa siirrettyä kuvia tietokoneelle. Edellisellä Galaxy A7 kaikki pelitti, kuvat löytää, mutta eivät siirry. Tietokone on vajaat kaksi vuotta vanha.

Nelly

Mulla on siis Samsung Galaxy A53. Kun kännyyn tulee hälytys/muistutus kalenterista, niin en saa sitä sittenilmoitusta sammutettua, ei edes torkkua rastista painamalla. Hälyttää koko ajan ja torkku muistuttaa uudelleen. Miksi sammutus hälystä ei toimi rastia napauttamalla tai painamalla pitkään? Mitä teen väärin (Reminder siis)? Ärsyttää kun ei saa kerralla kytkettyä muistutusta pois.

martti sipilä

Internetyhteys kannettavaan. On nyt uudenkarhea galaxy 33 ja tutkin miten voisin käyttää kannettavaa netistä kännykkäni kautta tai avulla.
Luin käyttiksen ja en ymmärtänyt mitään……
Edellisen puhelimen kanssa ei ollut ongelmia joskin oli joku, joka ensi näytti mitä pitää tehdä. Niin ja laiton kännyn silloin kiinni USB:llä kannettavaan mutta kun näissä vehkeissä ei edes ole vakiovarustuksena ubs johtoa ja ne ubs johdot jotka minulla ovat eivät taas ole yhteensopivia tämän rakkineen kanssa. Jälleen kauppaan hakemaan lisäosia vai mitä pitäs tehdä?

martti sipilä

kiitos!
toimii

Ansa

Mitä tekisin? Puhelimeni Samsung A33 ei vastaa toimintoihin. En saa edes sammutettua?

Ansa

Käyttöohjeesta löysin pakkosammutuksen, se toimi. Puhelin pelittää taas.

Sakari

Hyvä puhelin ja ohjeesta oli apua…