Miten voin käyttää WhatsAppia tietokoneella? 8WhatsAppia on mahdollista käyttää myös millä tahansa tietokoneella ja nettiselaimella. Voit kirjautua selaimella omaan WhatsAppiin, jonka jälkeen pääset jatkossa WhatsAppiin samalla koneella, kunnes kirjaudut ulos palvelusta. Viestit tulevat selaimella toimivaan WhatsAppiin puhelimen kautta, joten puhelimessa on oltava toimiva internet-yhteys, että palvelu toimii tietokoneella.

Jos työskentelet tietokoneella ja puhelin ei ole lähettyvillä, sinun ei tarvitse hakea puhelinta viestien lukemiseksi tai lähettämiseksi. Voit myös jakaa kuvia ja videoita suoraan tietokoneelta WhatsAppiin. WhatsApp toimii sekä PC:llä että Applen tietokoneilla.

Seuraa alla olevaa muutamaa helppoa vaihetta, jonka jälkeen voit käyttää WhatsAppia tietokoneellasi.

Jos haluat lukea ja lähettää perinteisiä tekstiviestejä ja nähdä kaikki puhelimen ilmoitukset tietokoneella, lue lisää ohjeestamme Näin saat puhelimen ilmoitukset ja viestit tietokoneelle.

Avaa WhatsApp-verkkosivu

Avaa internet-selain, esimerkiksi Google Chrome ja siirry osoitteeseen https://web.whatsapp.com/

WhatsApp tietokoneella

Avaa puhelimen WhatsApp-sovellus

Avaa puhelimesi WhatsApp-sovellus ja avaa valikko painamalla sovelluksen oikeasta ylälaidasta kuvaketta, jossa on kolme pistettä päällekkäin.  Paina valikosta WhatsApp Web.

WhatsApp sovellus     WhatsApp valikko

Lue QR-koodi tietokoneen näytöltä

Lue tietokoneen näytöllä näkyvä QR-koodi puhelimellasi, eli ”näytä” koodia puhelimesi kameralle. Puhelimen kamera aukeaa automaattisesti. Kun puhelin tunnistaa QR-koodin, WhatsApp Web aukeaa automaattisesti ja voit alkaa viestitellä tietokoneellasi.

Lue WhatsApp QR-koodi puhelimella

Kiitos että luit ohjeemme ”Miten voin käyttää WhatsAppia tietokoneella?”. Jätä mielipiteesi ja kysymyksesi ohjeen alle kommenttikenttään. Lue lisää hyödyllisiä ohjeita ja oppaita tästä


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 ajatuksia aiheesta “Miten voin käyttää WhatsAppia tietokoneella?

 • k....l...

  Miten lankaliittymän kautta se toimii kannettavaan tietokoneeseen,kun kännykässä ei ole nettiä?

  • Ylläpito Artikkelin kirjoittaja

   Hei,
   puhelimessa on oltava toimiva internet-yhteys, että WhatsApp toimii tietokoneella. Puhelimen ja tietokoneen ei tarvitse kuitenkaan olla yhdistettynä samaan nettiyhteyteen. Jos käytössä on kiinteä laajakaista ja modeemissa on wlan-ominaisuus, voit yhdistää puhelimen langattomasti laajakaistamodeemiin.

  • Ylläpito Artikkelin kirjoittaja

   Tällä hetkellä WhatsApp toimii tietokoneella ainoastaan silloin, kun puhelin on päällä ja puhelimessa on toimiva nettiyhteys.

 • Liisa Huhtala

  Mutta pitääkö tuo QR-koodi joka kerran kun avaa tietokoneen ladata uudelleen? En nimittäin löydä whatsappia tietokoneelta, joka on välillä suljettu

 • Tiina Kovero

  Kiitos selkeästä ohjeesta. Ei ollu käyny mielessäkään tämä, mutta nyt kokoajan käytössä. Toimii tosi hyvin molemmilla, PC:llä ja Macbookilla..