Näin vastaat WhatsApp-viestiin näkymättä paikalla olevana


Joskus voi tulla tilanne, että haluat vastata WhatsApp-viestiin ilman, että yhteystiedot näkevät sinun olevan paikalla WhatsAppissa. Oli syy tälle mikä tahansa, tässä ohjeessa kerromme pari tapaa, miten voit vastata WhatsApp-viestiin ilman, että näyt paikalla WhatsAppissa.

Oletko joskus huomannut, että olet saanut viestin WhatsAppissa, mutta jätät viestin huomiotta, etkä aio vastata siihen, koska et halua syystä tai toisesta näkyä WhatsAppissa paikalla olevana tai aloittaa pitkää keskustelua? Onneksi voit lukea viestit ja jopa vastata niihin ilman että ystäväsi näkevät sinut paikalla olevana WhatsAppissa.

Viestiin vastaaminen offline-tilassa

Voit lukea WhatsApp-viestit ja vastata niihin, ilman että muut näkevät sinun olleen paikalla WhatsAppissa sulkemalla puhelimen internet-yhteydet.

  • Sulje puhelimen mobiilitiedonsiirto. Sulkeminen onnistuu pyyhkäisemällä aivan näytön yläreunasta alaspäin ja painamalla avautuvasta valikosta mobiilitiedonsiirto-painiketta.
  • Sulje Wi-Fi-yhteys. Wi-Fin saat suljettua samasta valikosta kuin mobiilidatankin.
  • Avaa WhatsApp. Voit nyt lukea huoletta viestit ja halutessasi vastata niihin.
  • Sulje WhatsApp.
  • Kytke internet-yhteys takaisin päälle (mobiilitiedonsiirto tai Wi-Fi).
  • WhatsApp lähettää nyt viestit ilman, että näyt koskaan paikalla olleena WhatsAppissa.

Viestiin vastaaminen suoraan ilmoituksesta

Jos puhelimessasi on vähintään Android 7.0 (Nougat)-käyttöjärjestelmä, voit vastata viestiin suoraan uuden viestin ilmoituksesta, ilman että näyt paikalla olleena WhatsAppissa.

Käytännössä viestiin vastaaminen ilmoituksesta tapahtuu painamalla ilmoituksessa olevaa vastaa painiketta avaamatta itse WhatsApp-sovellusta. Ilmoitukset löytyy Android-puhelimessa pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin.

Viestiin vastaaminen Android Wear-älykellosta

Jos sinulla on Android Wear-älykello, esimerkiksi Samsung Galaxy Watch, voit vastata WhatsApp-viestiin suoraan kellosta, ilman että näyt paikalla WhatsAppissa.

Älykellon kautta voit jopa lukea keskustelut kokonaan, eikä tieto paikalla olemisestasi näy yhteystiedoillesi.

Kiitos että luit ohjeemme ”Näin vastaat WhatsApp-viestiin näkymättä paikalla olevana”. Voit jättää palautetta ja mielipiteesi ohjeesta kommenttikenttään.

4 2 ääntä
Arvio käyttöohjeesta

Kysyttävää tai kommentoitavaa?

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kysymyksiä. Voit jättää kysymyksesi ja kommenttisi artikkelista alle.

guest

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit