Näin piilotat lukukuittaukset WhatsAppissa


WhatsApp on erittäin suosittu viestintäsovellus, joka salaa lähetetyt viestit päästä päähän, eli ulkopuoliset eivät pääse vakoilemaan lähetettyjä viestejä. WhatsAppia käytetään yhä enemmän ystävien kanssa viestittelyn lisäksi myös työasioiden hoitamiseen. Vaikka itse viestit ovat salattuja, WhatsAppissa on oletuksena käytössä lukukuittaukset, joista viestin lähettäjä näkee oletko vastaanottanut tai lukenut viestin. WhatsApp näyttää myös kaikille yhteystiedoille tiedon siitä, milloin olet viimeksi ollut paikalla WhatsAppissa.

Jos olet huolissasi omasta yksityisyydestä tai haluat muusta syystä piilottaa lukukuittaukset ja tiedon paikalla olosta WhatsAppissa, jatka lukemista niin kerromme tässä ohjeessa miten voit piilottaa nämä tiedot. Syyksi piilottaa lukukuittaukset voi riittää se, että haluat vastata WhatsApp-viesteihin kun se sinulle sopii, ilman että lähettäjä tietää että olet lukenut viestin jo aiemmin.

Näin piilotat lukukuittaukset ja viimeksi paikalla tiedon WhatsAppissa

Paikallaolo tiedon ja lukukuittauksien piilottaminen WhatsAppissa on helppoa ja suoraviivaista. Näin voit piilottaa nämä tiedot.

Aluksi avaa WhatsApp-sovellus ja asetukset. Asetuksissa valitse valikosta Tili.

WhatsApp asetukset

Tämän jälkeen valitse valikosta Tietosuoja.

WhatsApp tietosuoja asetukset

Estääksesi lukukuittaukset, eli ihmisiä näkemästä että olet lukenut heidän viestinsä, paina Lukukuittaukset kytkimestä kytkeäksesi lukukuittaukset pois päältä. Kun kytket lukukuittaukset pois päältä, et myöskään itse näe jatkossa onko lähettämäsi viestin vastaanottaja lukenut tai vastaanottanut viestisi.

Jos haluat estää yhteystietoja näkemästä milloin olet ollut viimeksi paikalla WhatsAppissa, valitse valikosta Viimeksi paikalla ja tämän jälkeen Ei kukaan. Tähän pätee sama kuin lukukuittauksiin, eli jos estät muita näkemästä milloin olet ollut viimeksi paikalla, et voi nähdä sitä myöskään muilta.

WhatsApp piilota lukukuittaukset ja viimeksi paikalla

Kiitos että luit ohjeemme ”Näin estät lukukuittaukset WhatsAppissa”. Voit lukea lisää hyödyllisiä ohjeita älypuhelimen tai muiden laitteiden käyttöön Opasteartikkelit-osiostamme. Katso myös muut WhatsApp-aiheiset ohjeet.

4.5 2 ääntä
Arvio käyttöohjeesta

Kysyttävää tai kommentoitavaa?

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kysymyksiä. Voit jättää kysymyksesi ja kommenttisi artikkelista alle.

guest

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit