Näin kiinnität WhatsApp-keskustelun listan ylimmäiseksi


Jos kuulut WhatsApissa moneen ryhmäkeskusteluun ja keskustelu käy kuumana, monet tärkeämmät keskustelut hukkuvat helposti keskustelulistan häntäpäähän. Onneksi WhatsApissa on ominaisuus, jonka avulla voit siirtää itselle tärkeimmät keskustelut listan kärkeen, muiden keskustelujen yläpuolelle. Ominaisuus toimii niin iPhonella, kuin Android-puhelimillakin.

Näin siirrät WhatsApp-keskustelun muiden yläpuolelle

Aluksi avaa WhatsApp. Näet heti listan keskusteluista.

Android-puhelimella, paina pitkään sen keskustelun päältä, jonka haluat kiinnittää muiden keskustelujen yläpuolelle. iPhonelle pyyhkäise keskustelun vasemmasta laidasta oikealle.

WhatsApp keskustelun siirtäminen

Näet nyt ylävalikossa pienen nuppineulan-kuvakkeen. Paina kuvaketta ja WhatsApp-keskustelu siirtyy listan ylimmäiseksi muiden keskustelujen yläpuolelle.

WhatsApp viestien siirtäminen

Merkkinä keskustelun siirtämisestä ylimmäiseksi, keskustelun kohdalla näkyy pieni harmaa nuppineula.

WhatsApp keskustelun kiinnittäminen

Nyt keskustelu pysyy muiden yläpuolella, vaikka muihin keskusteluihin tulisi viestejä. Voit kiinnittää enintään kolme keskustelua yhtäaikaa listan kärkeen.

Jos haluat poistaa kiinnityksen, paina (Android) tai liu’uta keskustelun päältä (iPhone) samalla tavalla kuin kiinnitystä lisätessä ja paina ylävalikosta nuppineula-kuvaketta.

0 0 ääntä
Arvio käyttöohjeesta

Kysyttävää tai kommentoitavaa?

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kysymyksiä. Voit jättää kysymyksesi ja kommenttisi artikkelista alle.

guest

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit