iPhonen sammuttaminen – Katso ohjeet 3


Uusimmissa iPhoneissa, kuten iPhone X, XS, XR, 11 ja 12 ei ole erillistä virtanäppäintä. Virtanäppäimen puuttuminen voi hämmentää ja saatat ihmetellä miten iPhone sammutetaan.

Näin sammutat iPhonen

iPhonen sammuttaminen on onneksi yksinkertaista. Sammuttaminen tapahtuu painamalla yhtäaikaa pohjassa iPhonen oikealla sivulla olevaa sivupainiketta ja äänenvoimakkuuden suurennus painikkeita niin kauan, että Sammuta ja Hätätila SOS-liukukytkimet ilmestyvät näkyviin.. Tämän jälkeen vedä Sammuta-liukukytkimestä. Puhelin sammuu ja voit käynnistää sen uudelleen oikean sivun sivupainikkeesta.

Iphonen voi sammuttaa myös puhelimen asetuksista reittiä Asetukset -> Yleiset -> Sammuta.

 

4 1 ääni
Arvio käyttöohjeesta

Kysyttävää tai kommentoitavaa?

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kysymyksiä. Voit jättää kysymyksesi ja kommenttisi artikkelista alle.

guest

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Raija Järvinen

Tekstiviestit, aluksi ne toimi jotenkuten, mutta yht*äkkiä, en voi kirjoittaa mitään järkevää,kun kirjaimet ovat ovat ihan ”kiinalaisia” kuvoita ja nurinpäin ym ,jos tää on muka helppokäyttöinen voi voi .auttakaa ? Ja minkä valikon valitsen ????

Hannele Helin

Moikka!
Olen pulassa. En ollut sammuttamassa puhelintani mutta jotain tapahtui ja olen tässä kohdassa ”Näin sammutat iPhonen” ->Tämän jälkeen vedä Sammuta-liukukytkimestä, ja nyt tulee se ongelma: näyttö ei ota kosketusta, en siis saa sitä sammutettua mutten en myöskään kumottua. Myöskään nämä yritykset eivät tuota tulosta:
Paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja vapauta se nopeasti.
Paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja vapauta se nopeasti.
Paina sivupainiketta, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.
Onko enää mitään tehtävissä?