iPhonen sammuttaminen – Katso ohjeet 2


Uusimmissa iPhoneissa, kuten iPhone X, XS, XR, 11 ja 12 ei ole erillistä virtanäppäintä. Virtanäppäimen puuttuminen voi hämmentää ja saatat ihmetellä miten iPhone sammutetaan.

Näin sammutat iPhonen

iPhonen sammuttaminen on onneksi yksinkertaista. Sammuttaminen tapahtuu painamalla yhtäaikaa pohjassa iPhonen oikealla sivulla olevaa sivupainiketta ja äänenvoimakkuuden suurennus painikkeita niin kauan, että Sammuta ja Hätätila SOS-liukukytkimet ilmestyvät näkyviin.. Tämän jälkeen vedä Sammuta-liukukytkimestä. Puhelin sammuu ja voit käynnistää sen uudelleen oikean sivun sivupainikkeesta.

Iphonen voi sammuttaa myös puhelimen asetuksista reittiä Asetukset -> Yleiset -> Sammuta.

 

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 ajatuksia aiheesta “iPhonen sammuttaminen – Katso ohjeet

 • Hannele Helin

  Moikka!
  Olen pulassa. En ollut sammuttamassa puhelintani mutta jotain tapahtui ja olen tässä kohdassa ”Näin sammutat iPhonen” ->Tämän jälkeen vedä Sammuta-liukukytkimestä, ja nyt tulee se ongelma: näyttö ei ota kosketusta, en siis saa sitä sammutettua mutten en myöskään kumottua. Myöskään nämä yritykset eivät tuota tulosta:
  Paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja vapauta se nopeasti.
  Paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja vapauta se nopeasti.
  Paina sivupainiketta, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.
  Onko enää mitään tehtävissä?

  • Ylläpito Artikkelin kirjoittaja

   Toivottavasti ongelma jo ratkesi. Kuulostaa jonkunlaisesta ohjelmistohäiriöltä. Jos kosketusnäyttö ei ota kosketusta ollenkaan, niin suosittelen toimittamaan puhelimen huoltoon. Yksi vaihtoehto on myös odottaa että puhelimen akku loppuu kokonaan, tämän jälkeen ladata puhelinta ja kokeilla jos näyttö taas reagoi.