Honor Magic5 Lite 5G käyttöohje suomeksi 3


Suomenkielinen käyttöohje Honor Magic5 Lite 5G älypuhelimelle (RMO-NX1).

Honor Magic5 Lite 5G on tyylikäs älypuhelin lähes koko rungon kokoisella 6,67 tuuman OLED-näytöllä 120 Hz virkistystaajuudella. Puhelimessa on myös tarkka 64 megapikselin SuperNight-kolmoiskamera ja valtava 5100 mAh akku.

Honor Magic5 Lite 5G on täynnä ominaisuuksia, joten kattava suomenkielinen käyttöohje voi tulla tarpeeseen. Voit selata alta Honor Magic5 Lite 5G käyttöohjetta suomeksi.

Honor Magic5 Lite 5G käyttöohje suomeksi
4 1 ääni
Arvio käyttöohjeesta

Onko sinulla kysyttävää?

Jos et löytänyt käyttöohjeesta vastausta liittyvään kysymykseesi tai ratkaisua ongelmaasi, voit jättää kysymyksen alle ja antaa muiden :n käyttäjien auttaa sinua. Voit myös auttaa muita vastaamalla muiden jättämiin kysymyksiin.

guest

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Anja

Kuinka säädetään näytön pimenemisen päällemenoaikaa Honor Magic lite 5:ssa?

Päivi Huhtamaa

Hei, oletteko törmänneet kyseistä puhelinta käytettäessä että jokin numeroista yhteystiedoissa onkin estettyjen listalla?? Miten sen voi tehdä vahingossa?? Minulla on iäkäs tuttava ja olen ymmälläni – jo kolmeen kertaan olen käynyt tyhjentämässä estetty -listan enkä tajua miten sen puhelinnumeron eston onnistuu tekemään vahingossa???? Vastatessa vai selatessa vastattujen listaa vai yhteistietoja selatessa??? En vaan käsitä enää. Hän on innokas tutkimaan puhelintaan mikä on positiivista mutta tuskastuu pikkuhiljaa. Olen varmuuden vuoksi jo siitä pikavalikosta poistanut ne toiminnot jolla vahinkopainalluksella saa puhelimen pois verkosta (lentokone-tila ja mobiilidata-tila)