Honor 70 5G käyttöohje suomeksi 10


Suomenkielinen käyttöohje Honor 70 5G -älypuhelimelle (FNE-NX9).

Honor 70 5G on huipputyylikäs puhelin 54 MP:n kolmoiskameralla, 120 Hz:n OLED-näytöllä ja vaikuttavilla tehoilla. Puhelimessa on myös huipputehokas 66 W:n SuperCharge -pikalaturi, joka lataa akkuun 60 % varauksen 20 minuutissa. Luonnollisesti Honor 70:ssä on valmius huippunopeille 5G-yhteyksile.

Honor 70 5G on täynnä ominaisuuksia, joten kattava suomenkielinen käyttöohje voi tulla tarpeeseen. Voit selata alta Honor 70 5G käyttöohjetta suomeksi.

Honor 70 5G käyttöohje suomeksi
3.3 3 ääntä
Arvio käyttöohjeesta

Onko sinulla kysyttävää?

Jos et löytänyt käyttöohjeesta vastausta liittyvään kysymykseesi tai ratkaisua ongelmaasi, voit jättää kysymyksen alle ja antaa muiden :n käyttäjien auttaa sinua. Voit myös auttaa muita vastaamalla muiden jättämiin kysymyksiin.

guest

10 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Janne Harju-Ontto

Miksi sormenjälki tunnistinta ei ole. Sormenjälkitunnistin lakkasi toimimasta. No laitoin sen asetuksen pois päältä, että saan skannatuksi uudelleen.. Mutta ko. Vaihtoehtoa ei löydy enää puhelimesta. Ainoastaan kasvojen tunnistus on vaihtoehtona. Saako sen jostain päälle uudelleen

Arvi Orell

En saa puhelinta asetetuksi siten, ettei se mene lainkaan lepotilaan! Taevitsen sitä eräissä, pitkään jatkuvissa toiminnoissa.

Joonas / ylläpito

Hei,
voit säätää lepotilaan siirtymisen aikaa menemällä Asetukset -> Näyttö (Näytön asetukset) -> Lepotila. Huomaa että jos puhelimessa on kytkettynä virransäästötila, asetusta ei voi muuttaa.

Ari Patjas

Uusi päivitys tuli. Nyt ei USB-C johdolla kuulokkeet toimi? Ostin uuden johdonkin.

Seppo Mustonen

Miten saa lisättyä kielen

Juha Kantonen

Miten teet varmuuskopionnin

jussi

Hei, jostain syydtä en saa ilmoituksia kelloon, puhelin honor 70 ja kello huawei gt series, pystyn vastaamaan kellolla, mutta ilmoitukset eivät tule läpi

Arvo Saarelainen

Miten Honor 70 puhelimeen tehdään ajanasetus, nyt kun siirryttiin talviaikaan…?