WhatsApp-viestin poistaminen 6


Lähetitkö vahingossa viestin väärälle henkilölle ja haluat poistaa viestin WhatsApista?

WhatsApp on lisännyt sovellukseensa ominaisuuden, joka mahdollistaa WhatsApp-viestin poistamisen omasta ja kaikkien viestin vastaanottajien puhelimesta.

Jos poistat WhatsApp-viestin seitsemän minuutin sisällä sen lähettämisestä, viesti poistetaan myös kaikkien viestin vastaanottajien laitteista. Voit poistaa Whatsapp-viestin, joka on lähetetty niin yksittäiselle henkilölle, kuin WhatsApp-ryhmällekin. Vaikka viestin vastaanottaja on jo lukenut viestin, jos poistat viestin WhatsApista seitsemän minuutin sisällä, viesti häviää vastaanottajan laitteesta.

Jos huomaat myöhemmin, seitsemän minuutin jälkeen, että haluat poistaa viestin, voit yhä poistaa viestin, mutta viesti poistetaan ainoastaan omasta puhelimestasi ja viesti säilyy yhä muiden keskustelussa olevien puhelimessa. Viestin poistaminen WhatsApista suojelee sinua, jos pelkäät arkaluontoisen viestin päätyvän vääriin silmiin oman puhelimesi näytöltä.

Viestin poistaminen WhatsApista Android-puhelimella tai iPhonella

Avaa WhatsApp-keskustelu, josta haluat poistaa viestin. Paina pitkään poistettavan WhatsApp-viestin päältä ja tämän jälkeen sovelluksen ylälaidasta roskakorin-kuvaketta. iPhonella sovelluksen ylälaidassa ei ole valikkoa, vaan näet tekstipainikkeet, joista valitaan ”Poista”.

WhatsApp-viestien poistaminen omasta ja toisen puhelimesta

Jos viestin lähettämisestä on kulunut alle seitsemän minuuttia, voit valita poistetaanko omasta WhatsApista, vai kaikkien keskustelun osallistujien WhatsApista. iPhonella näet samat vaihtoehdot, tosin sovelluksen ulkoasu poikkeaa hieman alla olevasta Android-puhelimesta otetusta kuvakaappauksesta. Jos viestin lähettämisestä on kulunut pidempään, voit poistaa viestin ainoastaan omasta WhatsApista.

Viestin poistaminen WhatsAppista  Poista WhatsApp viesti

Kiitos että luit ohjeemme ”WhatsApp-viestin poistaminen”. Jätä palautteesi kommentti-kenttään ja lue lisää ohjeita puhelimen käyttöön tästä.

0 0 ääntä
Arvio käyttöohjeesta

Kysyttävää tai kommentoitavaa?

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kysymyksiä. Voit jättää kysymyksesi ja kommenttisi artikkelista alle.

guest

6 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Hannu Piskula 79v.

Miten voin poistaa +357 viestin whats avaamatta sitä kieli ei ole suomeksi? Kiitos!

Noloa

Jos paniikissa laittaa ”poista vain itseltäni” niin voiko sitä enää valita poistettavaksi kaikilta?

Heino

Kyllä omat viestit pitäsi pystyä poistamaan milloin vaan – myös ryhmästä. Ainakin Telegramissa homma toimii näin!
Ja kyllä ryhmän perustajan pitäisi pystyä poistamaan ryhmästä myös muiden, enemmän tai vähemmän taitamattomuuttaan lähtettyjä viestejä! Tällöin ryhmä säilyisi siistinä ja asiallisena.

Susanna

Kamala tämä 7 minuutin sääntö!!! Kyllä pitäisi olla mahdollista poistaa viesti kaikilta myös sen 7 minuutin jälkeen, jos esim. viesti lähti väärälle henkilölle tai tuli kirjoitettua jotain mitä ei pitänyt kirjoittaa!

Juhana Lehmuskoski

Ei tämmöinen poistaminen toimi kännykälläni Microsoft Nokia Lumia. Pitääköhän jotakin ladata ensin?