WhatsApp-viestin poistaminen 3


Lähetitkö vahingossa viestin väärälle henkilölle ja haluat poistaa viestin WhatsApista?

WhatsApp on lisännyt sovellukseensa ominaisuuden, joka mahdollistaa WhatsApp-viestin poistamisen omasta ja kaikkien viestin vastaanottajien puhelimesta.

Jos poistat WhatsApp-viestin seitsemän minuutin sisällä sen lähettämisestä, viesti poistetaan myös kaikkien viestin vastaanottajien laitteista. Voit poistaa Whatsapp-viestin, joka on lähetetty niin yksittäiselle henkilölle, kuin WhatsApp-ryhmällekin. Vaikka viestin vastaanottaja on jo lukenut viestin, jos poistat viestin WhatsApista seitsemän minuutin sisällä, viesti häviää vastaanottajan laitteesta.

Jos huomaat myöhemmin, seitsemän minuutin jälkeen, että haluat poistaa viestin, voit yhä poistaa viestin, mutta viesti poistetaan ainoastaan omasta puhelimestasi ja viesti säilyy yhä muiden keskustelussa olevien puhelimessa. Viestin poistaminen WhatsApista suojelee sinua, jos pelkäät arkaluontoisen viestin päätyvän vääriin silmiin oman puhelimesi näytöltä.

Viestin poistaminen WhatsApista Android-puhelimella tai iPhonella

Avaa WhatsApp-keskustelu, josta haluat poistaa viestin. Paina pitkään poistettavan WhatsApp-viestin päältä ja tämän jälkeen sovelluksen ylälaidasta roskakorin-kuvaketta. iPhonella sovelluksen ylälaidassa ei ole valikkoa, vaan näet tekstipainikkeet, joista valitaan ”Poista”.

WhatsApp-viestien poistaminen omasta ja toisen puhelimesta

Jos viestin lähettämisestä on kulunut alle seitsemän minuuttia, voit valita poistetaanko omasta WhatsApista, vai kaikkien keskustelun osallistujien WhatsApista. iPhonella näet samat vaihtoehdot, tosin sovelluksen ulkoasu poikkeaa hieman alla olevasta Android-puhelimesta otetusta kuvakaappauksesta. Jos viestin lähettämisestä on kulunut pidempään, voit poistaa viestin ainoastaan omasta WhatsApista.

Viestin poistaminen WhatsAppista Poista WhatsApp viesti

Kiitos että luit ohjeemme ”WhatsApp-viestin poistaminen”. Jätä palautteesi kommentti-kenttään ja lue lisää ohjeita puhelimen käyttöön tästä.

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 ajatuksia aiheesta “WhatsApp-viestin poistaminen

 • Susanna

  Kamala tämä 7 minuutin sääntö!!! Kyllä pitäisi olla mahdollista poistaa viesti kaikilta myös sen 7 minuutin jälkeen, jos esim. viesti lähti väärälle henkilölle tai tuli kirjoitettua jotain mitä ei pitänyt kirjoittaa!

 • Juhana Lehmuskoski

  Ei tämmöinen poistaminen toimi kännykälläni Microsoft Nokia Lumia. Pitääköhän jotakin ladata ensin?

  • Ylläpito Artikkelin kirjoittaja

   Hei,
   Kannattaa tarkistaa, että sinulla on asennettuna uusin versio WhatsAppista ja tarvittaessa päivittää sovellus. WhatsApp lopettaa tuen isolle osalle Lumia puhelimista 2017-2018 vaihteessa ja Windows Phone sovellusta ei päivitetä enää samaan tahtiin kuin Android tai iPhone-sovellusta, joten jos puhelimessasi on asennettuna uusin versio WhatsAppista, eikä viestien poistaminen onnistu, ominaisuutta ei ole ainakaan vielä saatavilla puhelimeesi.