Miten estän Facebook-videoiden automaattisen äänentoiston 1


MAINOKSETOhje Facebook-videoiden äänten automaattisen toiston sammuttamiseen.

Facebookin pyrkiessä oman ilmoituksensa mukaan tehdä käyttäjiensä ”elämästä parempaa”, se on lisännyt sovellukseensa ominaisuuden, joka toistaa automaattisesti videoiden äänet, kun video alkaa. Jos haluat poistaa tämän monen mielestä ärsyttävän ominaisuuden käytöstä, jatka lukemista.

Facebookin tapa säätää videoiden ääntä uutisvirrassa on erikoinen. Jos äänten automaattinen toisto on käytössä, videoiden äänet kuuluvat automaattisesti aina kun selaat videon ohi, vaikka et paina videota tai reagoi videoon millään tavalla. Voit kytkeä äänen pois ja takaisin päälle videon oikeassa alalaidassa olevasta kaiutin-kuvakkeesta. Jos kytket äänet pois, äänet kytkeytyvät pois kaikista uutisvirrassa olevista videoista ja vastaavasti jos kytket äänet takaisin päälle, kaikki videot käynnistyvät äänen kanssa.

Facebook-video äänet pois päältä

Jos suljet sovelluksen ja avaat sen uudelleen, sovellus ei kuitenkaan ”muista” kaiutin-kuvakkeesta valittua ääniasetusta, vaan videot käynnistyvät oletuksena äänen kanssa. Facebook-sovelluksen asetuksista on kuitenkin mahdollista kytkeä äänen automaattinen toisto pois päältä. Seuraa alla olevia muutamaa vaihetta ja pääset eroon automaattisista äänistä videoissa.

Avaa aluksi Facebook-sovellus ja paina sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa valikko-painiketta (kolme viivaa päällekkäin).

Facebook-sovelluksen valikko

Selaa ja avaa valikosta Asetukset ja yksityisyys ja tämän alta Asetukset.

Facebook asetukset

MAINOS

Paina seuraavaksi valikosta Media ja yhteystiedot.

Facebook videoiden äänet pois

Lopuksi paina Uutisissa olevat videot käynnistyvät äänen kanssa-kytkimestä asetus pois päältä. Kytkin muuttuu harmaaksi.

Facebook videoiden äänet päällä Facebook videoiden äänet pois päältä

Nyt voit nauttia hiljaisuudesta Facebookia selatessa. Äänet eivät käynnisty videoissa, ellet itse reagoi videoon jollakin tavalla. Halutessasi voit aina kytkeä videon äänet päälle videon alalaidan kaiutin-kuvakkeesta.

Kiitos että luit ohjeemme ”Miten estän Facebook-videoiden automaattisen äänentoiston?”. Jätä mielipiteesi ja kysymyksesi ohjeen alle kommentti-kenttään. Lue lisää ohjeita ja oppaita tästä

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ajatus aiheesta “Miten estän Facebook-videoiden automaattisen äänentoiston