Nokia Lumia puhelimen nollaus


Kysy & VastaaKategoria: NokiaNokia Lumia puhelimen nollaus
Raakel Aalto asked 9 kuukautta ago

Hei ! Aion luopua nokia 530 :sta  miten saan omat tallenteeni pois puhelimesta ? ns. tehdasasetukseen ,ettei mun tietojani jää mitään sisälle ,koska annan sen vieraalle ?

1 Answers
Ylläpito Sivun ylläpito answered 9 kuukautta ago

Hei, voit palauttaa Lumian tehdasasetukset seuraavasti:

  1. Sipaise aloitusnäytössä Kaikki sovellukset -luetteloon ja valitse Asetukset
  2. Valitse Järjestelmä > Tietoja > Palauta puhelimen oletusasetukset
  3. Näet kaksi varoitusta. Jos varmasti haluat palauttaa puhelimesi tehdasasetuksiin, valitse Kyllä ja sitten Kyllä uudelleen. Prosessiin voi kulua jonkin aikaa.

Jos puhelimesi ei reagoi, etkä pääse Asetukset -kohtaan, puhelimen oletusasetukset on ehkä mahdollista palauttaa käyttämällä laitteen painikkeita. Lumia-puhelimissa (ja tietyissä muissa puhelimissa) voit palauttaa oletusasetukset seuraavasti:

  1. Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen painiketta ja virtapainiketta pitkään yhtä aikaa, kunnes puhelin värähtää (noin 10–15 sekuntia).
  2. Kun tunnet värinän, vapauta painikkeet ja paina heti sen jälkeen pitkään äänenvoimakkuuden pienentämisen painiketta, kunnes näet suuren huutomerkin.
  3. Kun näet huutomerkin, paina seuraavia painikkeita tässä järjestyksessä: äänenvoimakkuuden suurentamisen painike, äänenvoimakkuuden pienentämisen painike, virtapainike ja äänenvoimakkuuden pienentämisen painike. Puhelimen oletusasetukset palautetaan ja puhelin käynnistyy uudelleen. (Oletusasetusten palauttamiseen voi kulua jonkin aikaa.)

Lähde: Puhelimen oletusasetusten palauttaminen – Windowsin ohje

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua