Huawei Band 7 käyttöohje suomeksi 14


Suomenkielinen käyttöohje Huawei Band 7 -aktiivisuusrannekkeelle.

Huawei Band 7 on edullinen aktiivisuusranneke, joka sopii niin Android- kuin iOS-puhelimille. Huawei Band 7:n superkevyt runko painaa vain 16 grammaa. Laite on varusteltu erittäin kapeakehyksisellä 1.47” AMOLED FullView -näytöllä. Huawei Band 7:n akku kestää tyypillisessä käytössä jopa 14 päivää ja raskaassa käytössä jopa 10 päivää.

Uuden aktiivisuusrannekkeen käyttöönotto ja tehokas käyttö on helpompaa kattavan suomenkielisen käyttöohjeen avulla. Voit selata alta Huawei Band 7 käyttöohjetta suomeksi.

Huawei Band 7 käyttöohje suomeksi
3.4 5 ääntä
Arvio käyttöohjeesta

Onko sinulla kysyttävää?

Jos et löytänyt käyttöohjeesta vastausta liittyvään kysymykseesi tai ratkaisua ongelmaasi, voit jättää kysymyksen alle ja antaa muiden :n käyttäjien auttaa sinua. Voit myös auttaa muita vastaamalla muiden jättämiin kysymyksiin.

guest

14 Kommenttia
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
Sari

Hei! Minulla on Huawei Band 7 ranneke ja Samsung Galaxy A 14 puhelin. Ranneke oli aiemmin linkitetty vanhaan veteen hukkuneeseen Samsungiin. Nyt linkitys uuteen puhelimeen ei onnistu. Mitä teen? Saako edes kelloaikaa muutettua Huawei Band 7:ssä manuaalisesti?

Sinikka Poutanen

Miten käynnistän verenpaineen mittauksen

Ilkka Musakka

Voiko rannekkeen kieleksi valita suomen?

Kilmari

Sovelluksen aktiivisuusapilat lakkasivat toimimasta 60 käyttöpäivän jälkeen. Laite toimi moitteettomasti 2 kuukautta, jonka aikana kävelin yli 900 000 askelta. Jos palautan laitteen tehdasasetuksiin, niin menetänkö ansaitut suoritukset? Millä algoritmeillä sovellus mittaa kävellyt kilometrit, kun sillä kuljettu matka on Sport Trackerin näyttämiin ja aiemmin mitattuihin reitteihin verrattuna huomattavasti lyhyempi? Lisäksi harjoitus-/suoritusminuutteja on aina vähemmän, vaikka minuuttitarkastelussa on 110askelta/min. Aika epäluotettava laite/appi, joten tuskin suosittelen kenellekään enää.

Päivi Heinonen

Miten saan lisättyä hiihdon älykelloon

Tapani Hakkarainen

Kuinka saan lisättyä harjoituksia Band 7 rannekkeeseen? Esim. hiihto puuttuu oletuksena.

erkki

tulevan puhelun tiedot

Joonas / ylläpito

Hei,
jos Huawei Band 7 näyttää pelkän numeron yhteystiedon nimen sijaan, tarkista että Band 7:lle on myönnetty yhteystietojen käyttöoikeus. Voit antaa kellolle oikeuden yhteystietoihin Android-puhelimella näin: Asetukset -> Bluetooth -> Paina yhdistetyn kellon nimen vierestä (i)-kuvaketta ja ota käyttöön Synkronoi yhteystiedot.
Varmista myös että Huawei Health-sovelluksella on yhteystietojen käyttöoikeus: Asetukset > Sovellukset ja palvelut > Sovellukset, etsi Huawei Health -sovellus, kosketa Käyttöoikeudet, kosketa Yhteystiedot ja kosketa Sallittu (Tämä voi vaihdella puhelimen mallin mukaan).
Jos yhteystiedon nimessä on erikoismerkkejä, ranneke ei välttämättä osaa näyttää nimeä, vaan näyttää pelkän numeron. Ranneke ei myöskään osaa näyttää yhteystiedon nimeä, jos tallennetun yhteystiedon numerossa on suuntanumero (esim +358).

Olli kosonen

Symbolien merkitys?

Matti Ollila

Toimiiko musiikin toiston hallinta jos puhelin on liitetty Bluetoothilla kuulokkeisiin?

Joonas / ylläpito

Hei,
toimii.

Els-Maj Viiperi

Hej, kysyisin mistä johtuu kun näyttö sammuu eikä mene päälle vaikka rannetta kääntää?